Adopteren of kopen

Een dier adopteren

In deze tijd waarin alles duurder wordt, kan 't Heike elke steun van u gebruiken, daarom hebben wij het adoptieplan in leven geroepen.
U kunt een dier adopteren zodat wij met uw financiële steun onze dieren kunnen verzorgen. Wanneer u een dier adopteert, ontvangt u van ons een adoptiecertificaat.


U adopteert een dier voor minimaal 1 jaar, deze periode loopt van 1 juli tot en met 30 juni. U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier. Het dier blijft te allen tijde eigendom van 't Heike. Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waar we van verwachten dat ze het hele jaar op de kinderboerderij zullen blijven.


Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen een dier te adopteren. Bedrijven, verenigingen, buurtverenigingen en dergelijke kunnen bij ons een dier adopteren. Zo steunt u 't Heike en zorgt u zelf voor positieve reclame voor uw bedrijf of vereniging!

Bij de ingang van de kinderboerderij hangt een adoptielijst met daarop alle namen van de geadopteerde dieren met hun 'adoptie-ouders".

Soms zijn er dieren te koop op 't Heike, zoals cavia's, konijnen en kippen. Heb je interesse, neem dan contact met ons op of kom even langs!

Telefoon: 073-5324725 en vraag naar de beheerder.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen: info@heikenuland.nl.

IMG_2231.jpeg